CabaretA recupera la Barcelona canalla

20170711_113040

Cesc Casadesús, Maria Molins, Bárbara Granados, Joan Maria Segura, Miquel Malirach

L’actriu Maria Molins i la pianista Bárbara Granados signen l’autoria de CabaretA, un espectacle de teatre i concert que vol recuperar la Barcelona canalla dels anys 20 i 30 i que es representa a la Sala Muntaner del 19 a 30 de juliol dins la programació del Grec Festival de Barcelona.
Teatre de cabaret amb un puntet de mala bava, el muntatge té referents de dones emblemàtiques com Maria Aurèlia Capmany, Mary Santpere, Guillermina Motta i Ángel Pavlovsky.
Transformarà la Muntaner en un cabaret amb les dues protagonistes i dos músics (Dick Therm i Miquel Malirach) a l’escenari.
Tot i que sembla que al principi es resistia, Molins fa escenes de pit i cuixa i fins i tot s’asseu a la falda d’un senyor o d’una senyora del públic tot dient que té molta picor…
Espectacle dirigit per Joan Maria Segura, CabaretA tracta de política, “amb crítiques al que ens colen els polítics”, precarietat, teràpies, gent tòxica, homosexualitat, gèneres, “el procés” o la hipocresia de posar-se llacets el dia de la sida o el càncer i no fer res més.
CabaretA vol fer un homenatge al Paral·lel i durant els seus 80 minuts de durada anuncia picades d’ullet a Mary Santpere amb una cançó que es diu “La traficante” que lliga amb la seva “Cocaïna”, un homenatge a Maria Aurèlia Capmany on Malirach l’emula explicant una cançó de cabaret dels anys 60 o una escena de “El Mercader de Venècia” de Shakespeare a ritme de blues.
Cançó de bressol tocada amb copes, La violetera amb campanetes o Rien de Rien amb theremin són algunes de les perles que anuncia el muntatge amb un 80% d’autoria pròpia.
CabaretA uneix una compositora i intèrpret, besnéta d’Enric Granados i una actriu, Maria Molins, amb vint anys de carrera teatral, que surten dels seus papers habituals en un projecte amb format de teatre i concert que ja té volada, assajos al teatre de Santa Coloma de Gramenet i prèvies amb públic aplaudint dempeus.

Advertisements

About nuriacornet

Journalist (periodista)
This entry was posted in actualitat, feminisme, política, teatre, teatro, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s