Ponte la peluca, ya…

Genial en Javier Gurruchaga amb una perruca estil Trump i el seu nou tema “Que viene Trump”.

Gurruchaga acompanyat de la seva Mondragón va oferir dijous un recital a la Sala Barts en el marc de la seva gira 40 aniversari “Anda Suelto Satanás“.

No sé d’on treu la força en Gurruchaga, que ja té una edat, però va oferir un super espectacle on no varen faltar els temes mítics de “Ponte la peluca” o de “Viaje con nosotros” i ben segur que vàrem viatjar al passat i al present amb la seva advertència, ja feta realitat, de “Que viene Trump” i el títol de “Anda Suelto Satanás” que li ha posat a la gira.

La Mondragón amb so fantàstic de banda de rock&roll gairebé americana i en Gurruchaga fent el seu habitual muntatge on a mi, potser només a mi, em va sobrar la ballarina cubana que anava introduint als números. La noia ho feia molt bé, però potser no calia i menys en el tema on simulava un striptease.

Una esplèndida festa d’aniversari, són ja 40 anys, i nosaltres viatjant amb la Mondragón i posant-nos la perruca i el que faci falta.

Highly recommeded, i si no em creieu, potser hauria d’haver fet una foto a la cara mig divertida, mig estupefacte, del meu amic periodista canadenc que va seguir el concert dels èxits de la Mondragón.Genial en Javier Gurruchaga amb una peluca estil Trump i el seu nou tema “Que viene Trump”.

 

Advertisements

About nuriacornet

Journalist (periodista)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s