KIKI, EL AMOR SE HACE

No sabia que anava a veure, va ser una “cita a ciegas”, i tant!  Vaig anar-hi amb una sexòloga que sí que sabia que anava a veure.

Vaig advertir que potser veure la darrera de Paco de León no és que fos la meva prioritat però que el seu és un cinema lliure, independent i per aquest costat sí que deserta el meu interès.

Kiki el amor se hace és la darrera d’aquest curiós cineasta i clar si una recorda el seu temps madrileny, sap immediatamentb què és un kiki i efectivament,és això. Perdó, és que no havia llegit el títol.
La pel.li tracta de filies i fòbies sexuals, més aviat de filies i d’allò que fa molts anys es deia “perversions” sexuals. Dacrifilia, Elifilia, Somnofilia i Harpaxofilia en són algunes de les que surten. I no creieu que sóc una reprimida que alguna ja ha passat per la meva història però sincerament no li posava ni nom ni perversió.

Comèdia que passa de pressa, senzilla, feta amb pocs diners però amb final de conte de fades o de l’amor triomfant sobre qualsevol obstacle, potser li podia haver posat una mica de sang i fetge histriònic a l’estil antic d’en Santiago Segura, llàstima car la idea de reivindicar els tabús és bona.

El mateix Paco León va d’actor i compta entre d’altres amb la nostra Candela Peña, actriu nascuda a Gavà i esplèndida a “Princesas”, amb Natalia de Molina, Belén Cuesta o Alex García, entre d’altres.

Vosaltres mateixos.
Advertisements

About nuriacornet

Journalist (periodista)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s