Torna Ovidi i encèn de nou el món

IMG_20160123_232732.jpgAnit va tornar l’Ovidi Montllor i Mengual a Castelldefels a un recital programat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, felicitats Jordi Maresma per l’èxit de rebuda de l’espectacle.

Va tornar l’Ovidi amb el muntatge “Ovidi al Cub” del qual l’ex diputat de la CUP David Fernàndez n’és sens dubte el protagonista. Li haig d’agrair al David la constant referència que fa durant tot l’espectacle a les dones amb un colofó final de fotos de destacades lluitadores de casa nostra i d’arreu dipositades a peu d’escenari.

No faré crítica de l’espectacle, és un muntatge-míting, de l’estil dels “accidents polipoètics”, de fet l’Ovidi també feia concerts míting, benvinguts en moments on només hi ha mítings de líders, no de gent del carrer, que ens fan falta.

L’espectacle “Ovidi al Cub” amb el diputat de la CUP David Fernàndez, el músic Borja Penalba i el poeta David Caño agafa com a referència l’actitud de l’Ovidi Montllor i Mengual, amb noms i cognom com no es cansava de repetir en Fernandez i jo crec que ho va aconseguir. No em varen cantar La Fera Ferotge com jo volia. La vàren considerar massa de ràdiofòrmula, error, al meu entendre, però sí sovint “va com va” per a separar els trossos del muntatge.

Benvinguts a casa nostra i que giri i giri “Ovidi al Cub” a veure si torna l’Ovidi i encèn de nou el món.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

About nuriacornet

Journalist (periodista)
This entry was posted in feminisme, música, teatre, teatro, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s